Hotel-Restaurant Het Witte Huis in SoestGelegen midden op de Utrechtse Heuvelrug, nabij Amersfoort

Zoek en boek

1 kamer voor 2 volwassenen
Boek een kamer

Hotel nabij Amersfoort

Welkom bij het Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis in Soest. Het hotel nabij Amersfoort en de Utrechtse Heuvelrug. Dankzij de centrale ligging en de prachtige omgeving, is het hotel de perfecte uitvalbasis voor een weekendje weg.

  • Modern hotel in de buurt van Amersfoort
  • Brunch en private dining mogelijk
  • Centraal gelegen in de Utrechtse Heuvelrug
  • Officiële trouwlocatie
  • Vier multifunctionele vergaderzalen
     

Overnachten in sfeer

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis in Soest heeft een moderne en warme inrichting. Deze sfeervolle inrichting is doorgevoerd naar het restaurant, de bar, de feest- en vergaderzalen en naar de hotelkamers. De hotelkamers zijn verdeeld over het hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen.

Wilt u na een dagje wandelen, fietsen of winkelen in alle rust lekker tafelen? Dan kunt u terecht in ons à la carte restaurant Het Witte Huis. Hier geniet u van smakelijke gerechten uit de Franse en Mediterrane keuken terwijl u helemaal tot rust komt in de sfeervolle omgeving.

Genoeg te beleven

Het hotel is omringd door de prachtige bossen en heidevelden van de Utrechtse Heuvelrug. Hier kunt u mooie wandel- en fietstochten maken. Daarnaast bent u door de centrale ligging van het hotel ook snel in de karakteristieke stad Amersfoort waar u heerlijk kunt winkelen en rondstruinen. Naast een onbezorgd weekendje weg in een schitterende omgeving bent u bij ons uiteraard ook aan het juiste adres voor een zakelijke bijeenkomst.

Ons team heet u van harte welkom!

   

Foto's en video's

Wilt u alvast in de stemming komen voordat u naar ons hotel komt? Bekijk hier de foto’s en video’s van ons hotel.
Foto's en video's

Interieur Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis

Restaurant Het Witte Huis

Bent u met een grote groep en wilt u iets vieren? In ons hotel is het mogelijk om een brunch te organiseren en private dining in één van onze zalen behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard bent u met een kleine groep ook welkom in ons restaurant.

Restaurant

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis nabij Soesterduinen

Ontdek de Utrechtse Heuvelrug

Tussen de bossen en heidevelden, waar u overigens prachtig kunt wandelen en fietsen, staat Hotel-Restaurant Het Witte Huis. Naast de natuur is de grote stad Amersfoort dichtbij, waar u uitgebreid kunt winkelen en cultuur snuiven.


Omgeving

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.